Lyse oreo cupcakes

Lyse Oreo cupcakes, de er luftige og ikke for mektige. Passer like godt til barn som til voksne. Disse er helt fantastisk gode, og fulltreffer for de som er glad i Oreo kjeks.
Ingredienser til cupcake-røren:
(Denne oppskriften gir ca. 28 cupcakes)
120 g smør (romtemperert)
180 g sukker
4 eggehviter
250 g mel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2,5 dl melk
2 pakker oreokjeks
(Mini oreo kjeks til pynt)
Fremgangsmåte:
  1. Start med å pisk smør lyst og luftig, tilsett sukker og bland godt.
  2. Tilsett eggehvitene litt og litt, miks til eggehvitene er godt blandet inn i røren.
  3. Bland sammen de tørre ingrediensene (mel, vaniljesukker og bakepulver) og sikt det i røra.
  4. Tilsett melken og rør til du får en jevn og fin røre.
  5. Del oreokjeksene i to, den delen uten krem legger du i en pose og knuser til mindre biter. Tilsett 1 SS med hvetemel i posen med de knuste kjeksene for å unngå at kjeksen skal synke til bunnen under steking.
  6. Sett muffinsformer på et stekebrett. Legg oreokjeksene med krem i bunnen av cupcake formene og hell røre over.
  7. Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 15. minutter (bruk en kakepinne/tannpirker til å se etter om de er ferdige. Hvis det ikke sitter igjen noe på pinnen er de ferdige).
  8. Avkjøl.
Cream cheese frosting
150 g mykt smør
400 g melis
200 g kremost
Fremgangsmåte:
  1. Miks sammen smør og melis til det blir tykt og lyst. Tilsett kald kremost.
  2. Miks videre til du får en luftig og myk krem.
Lykke til!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg