Disse kindersjokolade cupcakesene er fantastisk gode! Hvis du er like glad i kindersjokolade som meg vil de garantert falle i smak! Pynten har jeg kjøpt i Sverige, da de har et bredere utvalg av kindersjokolade.
Ingredienser cupcakes
(Oppskriften gir ca. 28 muffins)
2 egg
300 g sukker
200 g sjokolade (helst kindersjokolade)
100 g smør
4 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
500 g hvetemel
2 dl melk
Fremgangsmåte:
- Smelt smøret og tilsett grovhakket sjokolade.
- Pisk egg og sukker lett sammen, ikke pisk til eggedosis.
- Tilsett smør/sjokoladeblandingen
- Bland sammen de tørre ingrediensene og tilsett de vekselsvis med melken.
- Fyll muffinsformer 2/3 fulle.
- Stek på 175 grader 15-20 minutter
- Avkjøl!
Ingredienser til Kinder frostig
150 g mykt smør
2 egg
400 g melis
200 g smeltet kindersjokolade
Slik gjør du:
Pisk smør og egg godt sammen, tilsett så melis. Bland den smelta sjokoladen inn i smørkremen.
Montering:
Lag dynk (kok opp litt melk og tilsett kindersjokolade). Dynk muffinsene og ha på frostingen. Jeg har brukt wilton 1B tip til å lage roser med. Smelt litt sjokolade i mikroen til å dekorere med før du pynter med kindersjokolade.
Lag dynk (kok opp litt melk og tilsett kindersjokolade). Dynk muffinsene og ha på frostingen. Jeg har brukt wilton 1B tip til å lage roser med. Smelt litt sjokolade i mikroen til å dekorere med før du pynter med kindersjokolade.
Lykke til!
3 kommentarer
Når du skriver helst kindersjokolade. er det hvilken som helst kinder sjokolade da?:)
Kindermaxi 🙂
Omg Trine den Kinderegg frostingen er bare helt magisk 🥰🥰🥰
Tusen takk