Brune pinner

Disse julekakene er kanskje min favoritt. De har en god smak av kanel, sirup og mandler.


Ingredienser: 
200 g smør
200 g sukker
1 eggeplomme
1 ss lys sirup 
1/2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 ts natron
300 g hvetemel 

Penslig og dryss:
Egg
Perlesukker
Hakkede mandler

Slik gjør du:
1. Bland sukker og smør i en bakebolle og rør godt. 
2. Tilsett resten av ingredienser og elt godt. 
3. Del deigen i 6. Trill ut pølser og kjevle de flate på bakepapiret. 
4. Pensle med egg og dryss over perlesukker og mandler. 
5. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 10 minutter. 
6. Del opp kakene når de kommer ut av ovnen, mens de ennå er myke. 
7. Oppbevar kakene i en tett kakeboks. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg