Disse julekakene er kanskje min favoritt. De har en god smak av kanel, sirup og mandler.
 Ingredienser: 
 200 g smør
 200 g sukker
 1 eggeplomme
 1 ss lys sirup 
 1/2 ts kanel
 1 ts vaniljesukker
 1 ts natron
 300 g hvetemel 
Penslig og dryss:
 Egg
 Perlesukker
 Hakkede mandler
Slik gjør du:
 1. Bland sukker og smør i en bakebolle og rør godt. 
 2. Tilsett resten av ingredienser og elt godt. 
 3. Del deigen i 6. Trill ut pølser og kjevle de flate på bakepapiret. 
 4. Pensle med egg og dryss over perlesukker og mandler. 
 5. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 10 minutter. 
 6. Del opp kakene når de kommer ut av ovnen, mens de ennå er myke. 
 7. Oppbevar kakene i en tett kakeboks. 
0 kommentarer
 
 

