Halloween Cupcakes

Luftige og gode vanilje cupcakes til Halloween. Disse er kjempeenkle å lage!   

 

Ingredienser til cupcakes-røren: 
(oppskriften gir 20 cupcakes)
200 g smør
300 g sukker 
6 egg
300 g hvetemel
2 ts bakepulver 
2 ts vaniljesukker/vaniljeessens 
1 dl melk 

Steg for steg: 
1. Start med å rør sukker og smør hvitt. Videre rører du inn ett og ett egg om gangen. 
2. Bland hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og sikt det for å få ut klumper. 
3. Tilsett melblandingen vekselsvis med melk. 
4. Stekes på 170 grader i ca. 20 minutter 
5. Avkjøl før du pynter de med smørkrem. 

Smørkrem: 
150 g meierismør
450 g melis 
100 g kremost
1 vaniljestang eller 2 ss vaniljesukker (kan sløyfes)
Orange pastafarge

Steg for steg: 
1. Pisk romtemperert smør og melis til det blir hvitt og luftig. 
2. Tilsett frøene fra vaniljestangen/ vaniljesukkeret og romtemperert kremost 
3. Ønsker du å tilsette farge så tilsett den nå. Bland godt men ikke pisk for lenge, maks 1 minutt.
4. Ha smørkremen i en sprøytepose og dekorer muffinsene. 

Tips: 
Hvis du ikke ønsker å bruke kremost kan du bytte den ut med vaniljekrem eller smeltet sjokolade. 
Til å lage smørkrem rosen har jeg brukt en wilton 1b tip.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg