Denne brownien er så god. Den er både myk og saftig med en nydelig sjokoladesmak!
Denne oppskriften er til en stor langpanne, hvis du får noe til overs så er den perfekt til å fryse ned.
Ingredienser:
400 g kokesjokolade
200 g smør
7 egg
5 dl hvetemel
4 ts vaniljesukker
7 dl sukker
Slik gjør du:
1. Start med å smelt smør i en kjele, tilsett så kokesjokoladen og avkjøl blandingen til den er lunken.
2. Rør sammen egg og sukker, ikke visp til eggedosis.
3. Tilsett sjokolade/smør blandingen og hvetemel og vaniljesukkeret. Det skal kun blandes lett, ikke rør for mye!
4. Kaken stekes på 175 g i 30-35 minutter i en stor langpanne.
4 kommentarer
Disse så knallgode ut! 🙂
Takk, de er bare så gode! Anbefaler virkelig å prøve de 🙂
Det så veldig godt ut! 🙂
Lilli: Den er kjempegod! Du må prøv den 🙂