Brownies

Denne brownien er så god. Den er både myk og saftig med en nydelig sjokoladesmak! 
Denne oppskriften er til en stor langpanne, hvis du får noe til overs så er den perfekt til å fryse ned. 

Ingredienser: 
400 g kokesjokolade 
200 g smør
7 egg
5 dl hvetemel
4 ts vaniljesukker 
7 dl sukker

Slik gjør du: 
1. Start med å smelt smør i en kjele, tilsett så kokesjokoladen og avkjøl blandingen til den er lunken. 
2. Rør sammen egg og sukker, ikke visp til eggedosis. 
3. Tilsett sjokolade/smør blandingen og hvetemel og vaniljesukkeret. Det skal kun blandes lett, ikke rør for mye!
4. Kaken stekes på 175 g i 30-35 minutter i en stor langpanne. 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg